Skip to navigation Skip to content

alunorenindo.sutoharneckmawelbuzzroslinkdaresdia.info

properties leaves, what that not..

Category: DEFAULT

Pobratime Moj

by Mur

8 Comments

  1. Moj Ivane pobratime mio. Moj Ivane pobratime mio jesi l’ skoro na Kupresu bio. Je l’ Kupresko polje uzorano je l’ na njemu zito posijano. Uzorale cetnicke granate bojovnici to ce da im vrate. Jos u meni gori zarka zelja da se vratim do Kupresa bijela. Da se vratim i da se napijem iz Stozera vode najmilije. Rastjerana braca u svijet.
  2. H F# H F# Čija je ono livada, čija je ono trava, H E H F# čija li je divojka, rumena i plava? Ivanova livada, Ivanova trava, Ivanova divojka, rumena i plava. Odvela nam Ivana ta sudbina kleta, odvela sa Kupresa priko bijela svijeta. H F# E F# Moj Ivane, pobratime mio, H E F# jesi l`skoro na Kupresu bio? H F# E F# Je l`kupreško polje uzorano?
  3. Oj, Ivane, pobratime mio, kako si ga Furiji zabio! Kako se uznojio del Bosque i kako je urliknuo Ćoske! Komentari na članak: 'Moj otac je prva Ne mogu si pomoćiOvim horoskopskim znakovima seks se baš stalno Pripazite5 čestih pogrešaka muškaraca u krevetu.
  4. Tekst pjesme Bruno Bakovic - Moj Ivane pobratime mio: Moj Ivane pobratime mio, jesi l' skoro na Kupresu bio. Je l' Kupresko polje uzorano, je l' na njemu zito posijano. Uzorale cetnicke granate, bojovnici to ce da im vrate. alunorenindo.sutoharneckmawelbuzzroslinkdaresdia.infoinfo je galerija muzičkih tekstova sa područja Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.
  5. Moj Ivane, pobratime mio Jesi l' skoro na Kupresu bio Jel' kupreško polje uzorano Jel' na njemu žito posijano Vratit će se Ivan s tisuću momaka Pjevat će se pjesme naših kuprešaka Pokosit će Ivan livadu i travu Oženit će divojku rumenu i plavu.
  6. Prijava na portal alunorenindo.sutoharneckmawelbuzzroslinkdaresdia.infoinfo Spletna stran uporablja piškotke. Z njimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev.
  7. Moj Ivane, pobratime mio, C F G jesi l`skoro na Kupresu bio? C G F G Je l`kupreško polje uzorano? C F G Je l`na njemu žito posijano? Vratit će se Ivan s tisuću momaka, pjevat će se pjesme naših Kuprešaka. Pokosit će Ivan livadu i travu, oženit će divojku rumenu i plavu. 1. refren: C G F G.
  8. Moj Ivane (English translation) Moj Ivane, pobratime mio. Jesi l' skoro na Kupresu bio. Jel' kupreško polje uzorano. Pjevat će se pjesme naših kuprešaka. Pokosit će Ivan livadu i travu. Oženit će divojku rumenu i plavu. English translation English. My Ivan. Whose is that meadow, whose is that grass. Whose is that girl rosy and.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. Theme: Blog Elite by Themesaga
https://inimricviamawonroucalsajewhizzde.co/balospilasucbu/miss-betty-motor-mix.php